Personlig trening på Spenst Avd.Brødløs

Da har det gått fem måneder siden jeg var med på oppstarten av CrossFit Halden. Det er moro å se så mange inspirerende, ivrige og treningsglade  personer samlede på et sted.

Det har også vært inspirerende med nye kunder som når sine mål både med tanke på trening og kosthold. Se denne: Link en inspirerende dame som følger kostholdet sitt og går ned i vekt hver uke de siste 17 ukene (nå i uke 5 – 2018). Det vitner om hard jobbing med riktig fokus og prioriteringer. Det er vi som PT:er som legger opp treningsprogram og kostholdsplan, men det utføres av Deg som kunde. Dvs at den meste av jobben utføres av deg.

Mulighetene til funksjonell og varierende trening er uendelig på Brødløs og dette i et svært uformelt og hyggelig miljø. Håper fler velger CrossFit Halden som sitt treningssted som definitivt fremmer treningsglede.

Hilsen Marcus