Ny satsning på PT timer

Hei, Da er det på tide og satse og reklamere litt hardere for å selge PT timer. Jeg har inngått et samarbeid med Maxfit for de som ønsker et litt bredere utvalg av utstyr og muligheter for egen trening innimellom PT timer. Fortsatt så satser jeg mest på trening som er funksjonell, dvs trening uten alle fancy maskiner som de store treningssentrene satser på.

Funksjonell trening trenger i grunn kun deg selv som maskin og kan kompletteres med enkle vektstenger. Slagordet til Crossfit er at det er vi som er maskinene.

Jeg kan love deg samme fremgang som de store sentrene men til halve kostnaden. Medlemskap hos Maxfit etter gjeldene priser der, mener at det nå er 349,- måned og mine PT timer tar jeg 350,-/60 min. Så ta kontakt hvis du vil ha trening med mening og som samtidig er svært sosial og ukomplisert.

 

Mvh

Marcus Lundqvist